Exkluzív színterápiás jakuzzi

Színterápia – betegségekre vegyünk színfürdőt!

színterápia elve azon a feltételezésen alapul, hogy minden szín egy adott hullámhosszon és energián rezeg. Ezek a rezgések átvihetők az emberi szervezetre, amely a test, a lélek és a szellem harmonizálásához vezet.

Jellemző tulajdonságok

A színterápia a fényspektrum hét színét összeköti bizonyos tulajdonságokkal. Aszerint, hogy milyen panaszok állnak fenn, a megfelelő gyógyító színeket alkalmazzák.

Vörös

Az életerő, az érvényesülési képesség színe. Serkentő hatása van, fokozza a szexuális energiát és a teljesítőképességet.

Narancs

Az öröm, a kreativitás, az önbizalom színe.

Sárga

A bölcsesség színe. Aktiválja az elmét, segít a fáradtságon és a borús hangulaton.

Zöld

A belső harmónia, a növekedés, az egészség színe. Elősegíti a pihenést és a lazítást, csökkenti a duzzanatokat a szövetekben.

Kék

A nyugalom, a béke, a hűség, a hit színe. Támogatja a relaxációt, segít szorongásos állapotoknál, alvászavaroknál és szívdobogásérzésnél.

Indigó (sötétkék)

A befelé fordulás színe. Nyugtató, hűsítő hatása van, segít görcsöknél, vérzéseknél és fájdalmaknál.

Ibolya

A jótékonyság, a bűnbánat, a megtisztulás színe. Előmozdítja az érzékenységet, segít a problémák tisztázásában, támogatja a koncentrációt.

Az egyiptomiak már 3000 évvel ezelőtt használták a színek pozitív hatásait. Színtemplomokat építettek hét teremmel, amelyeket különböző színűekre alakítottak. Ezekben a termekben a betegek a tüneteiknek megfelelően vehettek színfürdőt.

Forrás: https://gyogyszernelkul.com/szinterapia-betegsegekre-vegyunk-szinfurdot/